Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Általános Felhasználási Feltételek

A weboldalon keresztül a Fourhouses Kft. ( továbbiakban: Szolgáltató) egy olyan Internetes felhasználói felületet nyújt, amin keresztül minden ott szerepeltetett szállásadó cég meghirdetheti kiadó szállásait. A weboldal látogatói ajánlatot kérhetnek és szállást foglalhatnak a Szállásadóknál a Szolgáltató által.

SzolgáltatóFourhouses Kft.

Székhely: 7400 Kaposvár, Radnóti utca 21.

 Cégjegyzékszám: 1409316667 

 Számlavezető intézet: Dél Takarék Szövetkezet

 Bankszámlaszám: 50800252-15637174

 Képviselő: Horváth Róbert

Amennyiben ajánlatot kér, megküldjük Önnek a szállásadó ajánlatát. Ön az ajánlat elfogadását  megküldi részünkre, amit továbbítunk a szállásadónak,aki visszaigazolást küld az Ön részére, Az ajánlat elfogadásával és a szállásadó visszaigazolásával Ön és  a szállásadó között szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés jön létre. Ennek a jogviszonynak nem alanya a Szolgáltató, kizárólag közvetítői tevékenységet végez.

 A weboldalon megjelenített összes információ a szálláshelyektől beszerzett adatokon alapul. A szállásadók egy adatlapot töltenek ki , amin keresztül felelősségük teljes tudatában határozzák meg áraikat, kiadó szobáikat és az egyéb információkat, melyek megjelennek internetes oldalunkon. A szállásadók által megadott adatok és információk valóságáért, tartalmáért, tényállításaiért, az Ajánlatban közölt információk helytállóságáért kizárólag a szállásadókat terheli felelősség. Cégünk minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy hibátlan szolgáltatást nyújtson, nem áll módunkban leellenőrizni, és nem tudjuk garantálni, hogy az összes megjelenített információ pontos, teljeskörű, és a valóságnak teljes mértékben megfelelő.

Szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe. Ön közvetlenül a szállásadónak fizet a lefoglalt szállásért. A fizetési feltételeket a megküldött ajánlat tartalmazza.

Ajánlatkérés esetén a szállásadó által küldött ajánlatban feltüntetésre kerül az általuk meghatározott lemondási feltétel. Az ajánlat elfogadásával Ön kijelenti, hogy a lemondási feltételeket elolvasta és tudomásul vette. Amennyiben le szeretné mondani foglalását - a szállásadó eltérő feltételei nélkül – a foglalás időpontját megelőző 48 órán belül megteheti  a Szolgáltatón keresztül is  levélben, telefax úton.

A Szolgáltató nem felel az Ön által a szállásadónak, vagy más 3. személynek okozott károkért, így különösen a szálláshely tényleges igénybevételének elmaradásáért, továbbá az igénybevétel feltételinek megsértéséért.

 A Szolgáltató nem felel az Ön, vagy más harmadik személynek a szállásadóval szemben érvényesíteni kívánt igényéért, ide értve a szálláshely tényleges tulajdonságait és a feltöltött adatok valóságtartalmát is.

A Szolgáltató szolgáltatásával összefüggő esetleges kifogásait és/vagy észrevételeit a Szolgáltató székhelyén, vagy az elektronikusan a Szolgáltató által megadott elérhetőségek bármelyikén közölheti.

Ezen szabályok és feltételek, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatos eljárások a magyar törvények alapján lettek meghatározva és aszerint kezelendők. Ezen szabályokra és feltételekre, valamint szolgáltatásainkra vonatkozó bármely vitás kérdés kizárólag az illetékes hatáskörű bíróságokon tárgyalható meg Kaposváron, Magyarországon.

Amennyiben a jelen szabályok és feltételek bármely rendelkezése érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű, vagy azzá válik, az összes többi rendelkezés továbbra is érvényben marad. Ilyen esetben az érvénytelen rendelkezés továbbra is alkalmazandó, amennyire csak a hatályos törvény megengedi. Ebben az esetben el kell fogadnia egy az érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű rendelkezéshez hasonló rendelkezést, amennyiben az a szabályok és feltételek szekcióban meghatározott tartalommal és célokkal összhangban áll.

Keresés